Stichting Verlichting ~ We Are One

Goed Nieuws!

Waar je de aandacht op richt, groeit…. Vandaar dat we onze aandacht graag gericht houden op Goed Nieuws! 

Het goede nieuws is dat er niet alleen steeds meer behoefte is aan goed nieuws, maar dat er ook steeds meer goed nieuws verspreid en gedeeld wordt. En dat heeft invloed, we versterken de stroom ‘Goed Nieuws’, tegelijkertijd wijzen we op het belang van het richten van de aandacht. Want… waar je aandacht aan besteedt groeit, versterkt en kleurt je wereldbeeld. Daarmee veranderen we dus daadwerkelijk iets. Het is een stroom, een flow die in beweging wordt gebracht. Het is inspirerend en voedend! Het helpt de wereld mooier te maken!

 

Heb je ook al gemerkt hoe blij je wordt van al dat goede nieuws? Dat het je eigen wereldbeeld positief beïnvloedt? Dat je kan kiezen waar je de aandacht op richt en dat het veel beter voelt om je daar consequent bewust van te zijn? 

Bijzondere vriendschap tussen een orangutan en een hond.

 

Toen Surya, deze orangutan, z’n ouders verloor raakte hij zo depressief dat hij niet meer wilde eten. Op een dag ontmoette hij Roscoe, een zwerfhond, en ontfermde zich over hem. Sindsdien zijn de twee onafscheidelijk. En… helemaal happy! 

Wil je je inschrijven om regelmatig een overzicht van Goed Nieuws in je mailbox te ontvangen? Dat kan hier. 

Je vindt onze pagina met ‘Goed Nieuws!’ oa op Facebook.

Ook werken we samen met The Optimist en  Het nieuws van de vooruitgang.