Stichting Verlichting ~ We Are One

Wat doen we ?

Verlichting brengen, letterlijk en figuurlijk. We brengen het trillingsniveau omhoog door onze (buiten)activiteiten, Stilte, wandelingen, meditatie & intenties. We nodigen iedereen, die zich geroepen voelt, uit om mee te doen en zich aan te sluiten. 

Gezamenlijke activiteiten, zoals meditatie & intenties sturen, maar ook dansen, zingen, bewegen, wandelen, healing ed,  verhogen de frequentie – zowel van de groep, alle deelnemers individueel als in het universele veld.

In de natuur aanwezig zijn – zoals in het bos of aan zee – bevordert de aarding/gronding en brengt ons weer in harmonie met de natuur, wat helend is voor lichaam en geest. Tegelijkertijd bewerkstelligt het ook de nodige (her)waardering en healing voor Moeder Aarde: Eerherstel…

De eerstvolgende Stiltewandelingen zijn op zondag 15 oktober, 12 november,  10 december 2023 om 14.00 uur: Stiltewandeling in het bos & intenties op het krachtveld.

We ontmoeten elkaar in de Beeldentuin (achter het witte huis) Beerschoten: utrechtslandschap.nl/infocentra/paviljoen-beerschoten

Adres: De Holle Bilt 6, De Bilt (NB: parkeren kan meestal vlakbij, als het druk is bij vd Valk – iets verderop) 

Bent u ook zo blij met onze activiteiten en wilt u deze ondersteunen? Hartelijk dank!